Sibeliuksenkatu 3 07900 LOVIISA 040 835 7997 info@majataloloviisa.fi

Rento ja retro majapaikka

Rento ja retro majapaikka

Rento ja retro majapaikka

Rento ja retro majapaikka

Kodikas ja edullinen majoitus Loviisassa

Yövy mukavasti lähellä palveluita

Majatalo Loviisa on edullinen yöpymispaikka Loviisan keskustassa. Majatalomme on kodikas ja pieni pysähdyspaikka, jossa voit viipyä joko yhden yön tai pidemmän ajan. Meille on helppo tulla niin läheltä kuin kaukaa, sillä sijaitsemme keskeisellä paikalla lähellä palveluita. Autoilijoille on reilusti paikoitustilaa majatalomme pihassa. Myös pyöräilevät reissaajat majoittuvat meillä usein, sijaitsemmekin kauniiden polkupyöräreittien varrella.

Valoisat ja retrotyyliset huoneet

Majatalossamme on 14 viihtyisää, retrohenkistä ja eri tavoin sisustettua huonetta. Meillä voit majoittua 1–3 hengen huoneissa, jotka ovat siistejä, valoisia ja savuttomia. Aamiaista tarjoilemme tilauksesta ryhmille. Tutustu tarkemmin huoneisiimme!

Olitpa lomalla tai työmatkalla, rauhallinen ympäristö takaa makoisat unet. Olemme joustava ja perheystävällinen yöpymispaikka, jossa viihtyvät kaikenikäiset vierailijat. Meillä voit majoittua edullisesti myös pitempään, esimerkiksi työkomennuksen ajan. 

Vuokraa kokoustilat Kumppanuustalo kulmasta

Majatalo Loviisan alakerrassa on vuokrattavissa kaksi kokoustilaa, joihin jokaiseen mahtuu 30 henkeä. Kokousten lisäksi voit järjestää  esimerkiksi syntymäpäivät, sukukokoukset ja monet muut tilaisuudet. Kirkko sijaitsee 100m päässä. Varaukset puh. 044 739 6301 tai sähköpostitse info@kumppanuustalokulma.fi www.kumppanuustalokulma.fi

Tarvitsetko majoitusta?

Ota yhteyttä ja varaa huone. Lämpimästi tervetuloa!